duminică, 1 iunie 2008

Aberatii zilnice


Dintr-o lipsa crunta de activitate de orice fel am decis sa intru in randul lumii moderne si sa imi trag un blog. Asa ca iata-ma duminica seara la 20:38 stand in chiloti in patul meu neprietenos si tastand de zor. Tema zilei este logica si intuitia feminina in raport cu inteligenta geniului nefericit.
Tema este inspirata de ultimele emailuri si conversatii avute cu, de acum, fosta mea prietena, o tipa cu vreo 15 ani mai mare ca mine, cel putin dupa datele din buletin. Cum majoritatea stim ca femeile au o intuitie extraordinara, lucru pe care eu in misoginismul meu il numesc "Prost sa fii noroc sa ai", o sa bat putin apa in piua referitor la logica femeilor cu studiu de caz pe fosta. Imi spunea ca sunt destept pentru ca altfel nu am fi fost niciodata impreuna... ok chiar ma consider un tip cu o inteligenta putin peste medie. Acum sa adaugam la inteligenta mea faptul ca sunt al dracu de sincer. Rezulta un tip inteligent si sincer. Ce se intampla cand cineva incearca sa scape de mine si sa iasa basma curata? Un adevarat show cu bazeieli in telefoane si poezii trimise pe mail. In dobitocismul meu sincer i-am explicat tipei ca mi-e imposibil sa strabat 60 de kilometri in weekendul ce se scurge pentru a ne vedea, motivand cu lucruri simple si adevarate si cum in viata nu esti niciodata de capul tau ci depinzi de altii. Bineinteles ca lucrurile nu au iesit asa cum erau planuite dar nici chip nu a fost sa ma vad cu ea. Si acum incepe distractia si reprosurile. Cica am mintit-o ... si ma sfatuieste sa caut alt gen de scuze cand vreau sa ma indepartez de o tipa. Pentru ca tipele simt... simt pe dracu. Adica sunt suficient de inteligent sa fiu cu ea dar sunt atat de cretin incat sa nu pot inventa o scuza sa nu o vad? De ce cred femeile tot timpul ca persoana de alaturi e un porc imputit si incearca sa le insele? Nu va chinuiti sa gasiti raspunsul... nici macar ele nu il stiu. Eram impreuna de vreo luna si tot timpul ma simteam suspect... tot timpul cand nu eram impreuna. Intrebari de genul "De ce raspunzi asa greu?" sau "Ai treaba?" se repetau pe messenger de parca erau emoticoane. Oricum pana la urma mi-a dat papucii... din vina mea bineinteles. Desi i-am spus ca tin la ea si stiu ca ea tine la mine mi-a spus sa nu o mai caut... din nou nu va intrebati unde e logica.. e si ea undeva pe acolo.

Acu stau si de vreo juma de ora imi inchipui modalitati in care as fi putut sa nu o vad weekendu asta fara sa se prinda ca n-am chef de ea, asta in cazul in care nu as fi avut, desi eu vroiam sa ne vedem, si culmea e ca imi vin cam doua idei la 5 minute. Inca ma gandesc daca sa imi schimb stiulul de a spune verde-n fata si de a-l adopta pe acela de a spune totul pe la spate.. dar cred ca o sa raman asa si o sa ii spun ca mi-e peste puteri sa dau dovada de o imbecilitate crunta si sa prefer o laba zilnica in locul unei partide de sex de cateva ore.

3 comentarii:

Sorana spunea...

Ciudatenia femeilor consta in faptul ca numai dupa ce nu mai avem ceva realizam ce am pierdut, ce sa-i faci? ne-am nascut cu orbul gainilor:)))te sarut si mi-a placut mult textul

Anonim spunea...

ffs, da-le mai scurte vere :)) Nu degeaba iti zice "vrajitorul", ai debit, nu gluma.
Just kiddin', keep up the good work! ;-)

Anonim spunea...

Insa hai sa-ti spun cateva chestii: (stiu... nu e prima data cand o fac)
1. De cate ori te-am intrebat ceva, de fiecare data te-am crezut.
2. Suspiciunile legate de tine sunt firesti, tinand cont ca nu ne cunoastem.
3. Aluziile cu "imi raspunzi greu" au urmatoarea explicatie: in nesimtirea mea, aveam pretentia ca atunci cand vorbeai cu mine sa fiu doar eu in centrul atentiei. Astfel incat, restul discutiilor purtate cu oricine, in timp ce vorbeai si cu mine, ma faceau sa ma simt nebagata in seama. Incearca sa-ti imaginezi, intr-un bar, de exemplu, ca vorbesti cu cineva, in timp ce aceea persoana poarta o discutie cu alt interlocutor. Si din cand in cand iti arunca cate un raspuns. Este evident ca nu este interesata de ce ii spui. Cat nu conversam noi, mi se rupea cu cine te freci sau ce faci pe net. (ma rog, nu mi se rupea, dar... cum am spus mai sus, chiar credeam in tine, cand imi spuneai cate ceva)
4. "Reprosul" de astazi, vis-a-vis de xxxx, nu porneste din gelozie. Insa mi-as fi dorit sa poti comunica si cu mine. Preferam sa-ti fiu si amica, nu doar iubita (sau surogat de laba)
5. Tam-tam-ul cu prezenta ta, in weekend-ul consumat, ar fi urmatorul: as fi preferat ca in timpul saptamanii sa tragi de tine facand cate ceva la apartament, pentru a putea fi impreuna. As fi preferat si sa iti misti curul incoace, daca povestea cu ap. tot picase. As fi preferat sa poti avea un cuvant de spus, cand ti se traseaza sarcini. Si mai sunt cateva alte chestii pe care le-as fi preferat, dar intrerup enumerarea aici.
6. Am ramas singura pana la varsta asta, pentru ca fac parte din categoria care a pus botul la povestile cu printi. Si prefer sa raman singura, decat sa ma complic intr-o relatie, doar ca sa am de unde iesi.


Insa cel mai important lucru:
Dom'le... am calculat: nu suntem nici macar de 1 luna impreuna... mai trebuia sa asteptam cateva zile. Trebuia sa prinzi si criza facuta cand as fi constatat ca nu ti-ai dat seama ca aniversam 1 luna... ca deh, asa sunt muierile :D