vineri, 25 decembrie 2009

Reactii adverse .. in doua parti

Partea intai. Strilie Craciunului de la ora 5
Dupa ce a consumat la birtul din sat bauturi alcoolice in cantitate de 2-3 pahare cu cep, domnul Scatoalca Ion din comuna Zambroaia s-a trezit brusc fara CAT (Combustibil Alcoolic Tare). Motivul intreruperii bruste a alimentarii a fost faptul ca barmanul nu mai avea loc sa ii noteze datoriile pe bucata de carton pe care numitul o detinea pe post de carte de credit. Vazandu-se nevoit sa faca rost de bani, tot lichizi bineinteles, domnul Scatoalca s-a orientat rapid si a ales metoda colindatului, ca tot e sezon. Si pe cine sa colinde daca nu pe bunul sau prieten Superman Zidan Puradelos Tri, de etnie rom, ca doar de asta erau prieteni, cunoscut si sub supranumele de "tigan spurcat"de catre consatenii sai. Totul a decurs in spiritul Craciunului pana spre finalul colindului cand numitul Zidan Puradelos, care isi petrecea vacanta de sarbatori cu familia beneficiind de buna purtare de la penitenciarul Gherla, s-a simtit ofuscat de urarea consateanului sau si anume "LA MULTI ANI!". Intre acestia a izbucnit un conflict semiverbal in sensul ca Puradelos dadea cu bocancul iar Scatoalca bara loviturile cu gura. Dupa ce Scatoalca a inteles intr-un final ca Puradelos poarta marimea 45, cel din urma, intr-un gest aparent uman, l-a ridicat pe Scatoalca dar numai pentru a-si evidentia numele de Zidan si i-a aplicat o lovitura de cap in capul pieptului. Astfel domnul Scatoalca isi va petrece revelionul in spital suferind de 3,5 coaste rupte, 24 de dinti lipsa, 22 de la bautura si 2 in urma altercatiei avute si ochii umflati mai ceva ca un melc. Pentru a evita asemenea incidente pe viitor Politia Romana recomnada verificarea in prealabil a cazierului celor pe care doriti sa ii colindati.

Partea a doua. Cadouri
Si in acest an cadourile traditionale au ramas la mare cautare. In continuare va prezentam care sunt acestea si semnificatiile lor.
1. Parfumuri - pentru ca puti. Daca tot nu te speli macar da-te cu asta.. mai omoara din miros.
2. Farduri, rujuri si alte asemanatoare- vorba aceea din popor:"Daca iti iau fardurile te desfigurez"
3. Sosete - pentru ca ale tale put si nu le-ai mai schimbat de la Craciunul trecut
4. Haine - vezi mai sus
5. Masini - eu chiar m-am saturat de tine dar nu vreau sa o arat. Ia masina si sari cu ea in lac!
6. Haine de blana - o sa iti trebuiasca, vedea-te-as la polu nord in excursie cu ma-ta.
7. MP3- playere cu casti - ca sunt satul de manelele tale imputite grohaite de indivizi cu nume de mancare precum salam sau ciorba
8. Urari de sanatate - o sa ai nevoie si de asta dupa ce ne imbatam si te iau la omor

1 comentarii:

Mucegai spunea...

Simplastica stirea, dar io le prefer pe alea cu urgentele pline de imbuibati si betivi.
Oh, topul cadourilor este duios de odios!