miercuri, 25 martie 2009

IRIS pentru voi


Ieri Minculescu s-a operat pe banii nostrii si e bine. Va trai si va canta ca sa ne bucure in continuare. El pentru asta o face... faptul ca sunt o multime de imbecili care se oftica pentru asta e problema lor. Am tot citit stiri si comentarii pe net.. de stiri nu imi pare rau dar la comentarii...
Unu' ofticat rau ca statul a platit operatia de 47.000 de euroi facea gura ca nu plateste... Pai idiotule, daca esti angajat cotizezi automat la CAS deci platesti, daca nu, e clar ca tu faci parte din grupul tot mai mare al oamenilor care se deplaseaza in zbor si danseaza pe mese la nunti. Alt cretin era suparat acu vreo cateva saptamani ca Minculescu nu recunoaste, domne, ca are ciroza. Draga domnule Radu Alexandru, cacat cu ochi de la Catavencu, cu tot respectul va transmit ca ma pis cu bolta pe dumeavoastra. Ce zici tu? ca muzica evolueaza? in ce? In croncaniturile pe care te sui pe mese la nunti, botezuri si inmormantari? sau in behaiturile pe care iti prinzi ritmic preputul mazgalit in scaner? Mars ma de aici cu manelistii tai care harbar n-au ce e aia o rima.
Ce? esti ofticat ca a baut Minculescu la un concert cat toata gasca ta din liceu la un bairam? DA! au fost concerte la care Cristi urca pe scena dupa un litru de votca stins cu bere si canta. SI CANTA! nu croncanea si nu facea playback ca alti muisti pe care ii asculti.

Asa ca fie ca va convine sau nu IRIS o sa cante si o sa ne incante si de abia astept urmatorul concert cu un Cristi Minculescu fie el si cu 20 de kilograme mai slab. Pentru ca da ... de asta a costat atat si s-a operat la nemti.. in jur de 20 de kilograme din ficatul lui au fost extirpate. Si sa nu uit... Domnule Cacat cu Ochi de la CACAtavencu.. nu iti doresc sa puna metalistii mana pe tine ca sigur nu o sa mai ai ce sa iti scanezi.. In rest numai bine si perii de sarma pe putza.. poate asa se sterge markerul.

0 comentarii: